Svet

[ Izvor: Mediji ]

23. 03. 2024. 21:52 1

Iz jedne sitnice u vezi Vilijama se naslutilo da je Kejt teško bolesna

Princ od Velsa je sve ovo vreme, dok je samostalno obavljao kraljevske dužnosti, davao sve od sebe da ima hrabar izraz lica, ali jedan stručnjak kaže da je jedna sitnica zapravo mnogo toga otkrila vezano za bolest Kejt Midlton.

On je ove nedelje, prisustvovao dobrotvornoj akciji u Šefildu kako bi promovisao svoj projekat Homevards, koji ima za cilj okončanje beskućništva u Velikoj Britaniji. Upravo je na tom događajau, prema jednom kraljevskom stručnjaku, dao znak da su Kejtine zdravstvene borbe bile teške za njega. Događaj se dogodio samo dan pre nego što je Kejt snimila svoju video poruku za BBC u sredu.

Kraljevski stručnjak Rebeka Ingliš posmatrala je dobrotvornu akciju i primetila da budući kralj ima "težinu sveta na svojim ramenima".

- Nisam mogla tačno da odredim šta je to, ali oko očiju je bila mala tuga i, primetno, gubitak težine - rekla je Rebeka.

Vilijam je bio primoran da pojača svoju kraljevsku ulogu dok se borio sa dubokom ličnom tugom, ali je sve vreme ostao posvećen svom poslu. Sinoć je emocionalno obraćanje princeze Kejt naciji izazvalo šok širom sveta kada je otkrila da joj je dijagnostikovan rak.

Sa samo 42 godine, princeza od Velsa je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji nakon što su lekari otkrili da je rak prisutan tokom postoperativnih testova nakon teške abdominalne operacije. U svojoj snažnoj ličnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru, Kejt je zabrinutim kraljevskim posmatračima rekla da je "dobro i svakim danom postaje sve jača" dok sve svoje napore usmerava na porodicu i oporavak.

Posvećena majka troje dece bila je vidno emotivna kada je ispričala kako je bilo teško objasniti vest svojoj deci, princu Luiju, princu Džordžu i princezi Šarlot. I jasno je da je njen suprug, princ Vilijam, odigrao ogromnu ulogu u podršci njoj i deci tokom tako srceparajućeg vremena za porodicu.

- Imati Vilijama pored mene je takođe veliki izvor utehe i utehe - rekla je.

Budući kralj je ove godine suočen sa velikim ličnim izazovima, ali je sve to vreme imao stoički osmeh tokom izvršavanja kraljevskih dužnosti.

Vilijam je prisustvovao nizu javnih događaja, dok su dvojica najviših članova kraljevske porodice napravili korak unazad da se oporave od zdravstvenih problema.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati