Svet

[ Izvor: Mediji ]

28. 02. 2024. 17:39 0

Otac kamionom pregazio sina (5)

Nezapamćena tragedija dogodila se u Gornjim Karajzovcima kod Gradiške gde je petogodišnjaka, nesrećnim slučajem, pregazio kamion kojim je upravljao njegov 39-godišnji otac.

Nesreća se dogodila oko 11 časova u dvorištu njihove kuće u mestu Gornji Karajzovci. Dečak je odmah prevezen u dežurnu ambulantu u Novoj Topoli, ali su lekari nažalost samo mogli da konstatuju smrt, piše ATV.

- U dvorištu porodične kuće je usled kretanja teretnog vozila "mercedes", kojim je upravljao 39-godišnjak, smrtno je stradalo maloletno dete - navode u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Dodaju da su uviđaj na licu mesta obavili policijski službenici PU Gradiška i okružni javni tužilac Biljana Janković koja je naložila da se preduzmu sve istražne mere i radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojima je dečak stradao.

- Naložena je i obdukcija tela koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - navode u OJT Banjaluka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati