Svet

[ Izvor: Mediji ]

10. 02. 2024. 21:44 0

Otkriveno zdravstveno stanje Kejt Midlton

Bila je ovo neprospavana nedelja za britansku kraljevsku porodicu, kada je Bakingemska palata objavila da je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak. Princeza od Velsa, Kejt Midlton, takođe je imala zdravstvenih problema, pa je pre više od tri nedelje bila podvrgnuta operaciji abdomena. Sada se oporavlja.

Kao jasan znak oporavka, Kejt se pridružila svom suprugu, princu Vilijamu i njihovo troje dece na odmor na imanje Sandringam u Norfolku, gde se i kralj oporavlja.

- Kejt se dobro oporavlja. Radovala se promeni sredine i moći će da se opusti u Norfolku dok se deca zabavljaju s Vilijamom - rekao je prijatelj vojvotkinje za Dejli mejl.

Princeza (42) je pre 12 dana otpuštena iz londonske klinike gde je provela gotovo dve nedelje. U jedinom saopštenju Kensingtonske palate o njenom zdravlju, portparol je rekao da je, "na osnovu trenutnih lekarskih saveta, malo verovatno da će se vratiti javnim dužnostima pre Uskrsa".

Portparol nije izneo detalje o prirodi njene operacije, ali su izvori saopštili da nije reč o raku. Otkako je izašla iz bolnice princeza je bila u Adelejd Kotidžu, porodičnom domu s četiri spavaće sobe u Vindsor Houm Parku.

Njena deca, princ Džordž (10), princeza Šarlot (8) i princ Lui (5) idu u školu Lambruk, koja je udaljena 15 minuta vožnje u Berkširu. Princ Hari nije bio pozvan u Sandringam i njegov susret s ocem trajao je 45 minuta u Klarens Hausu, dok je porodica Kejt Midlton mogla da bude sa kraljem u Sandringamu.

Princeza i njena porodica biće u Anmer Holu, njihovoj kući s deset spavaćih soba na imanju Sandringam. Na dobrotvornoj akciji u sredu, Vilijam je zahvalio javnosti na porukama podrške.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati