Svet

29. 09. 2023. 19:44 0

Ronaldo opet heroj Al Nasra

Fudbaleri Al Nasra pobedili su u gostima Al Tae rezultatom 2:1 u osmom kolu Pro lige Saudijske Arabije. Heroj Al Nasra ponovo je bio Kristijano Ronaldo, koji je bio i strelac i asistent.

Ronaldo je najpre u 32. minutu asistirao za Talisku za 0:1, čime su ponovo pokazali da su odličan tandem ove sezone. Al Tae je izjednačio u 79. minutu, strelac je bio Misiđan, te je delovalo da će Al Nasr osvojiti samo bod.Ipak, u 87. minutu Ronaldo je iz penala bio precizan za pobedu svoje ekipe. Treba dodati da je Al Itihad danas kiksnuo, pošto je na gostovanju Al Feihi odigrao samo 0:0.

Al Nasr se tako približio velikom rivalu na samo bod zaostatka. Kiks Al Itihada mogao bi da iskoristi i Al Hilal, koji će u slučaju pobede večeras preuzeti lidersku poziciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati