Svet

[ Izvor: Mediji ]

09. 08. 2023. 21:35 1

FBI ubio muškarca koji je pretio Bajdenu

Muškarac iz Jute ubijen je tokom racije FBI-ja u sredu rano ujutro, potvrdio je FBI za ABC Njuz. Upad je bio u vezi sa istragom o navodnim pretnjama predsedniku Džou Bajdenu i drugima, rekli su zvaničnici upućeni u slučaj. Jedan od zvaničnika je rekao za ABC Njuz da je istraga počela u aprilu i da je Tajna služba obavestila je FBI u junu. Pored pretećih postova, rekao je zvaničnik, muškarac pod istragom je na internetu sugerisao da planira da preduzme i konkretne korake.

- Pretnje su ocenjene kao verodostojne - rekao je zvaničnik.

FBI u Solt Lejk Sitiju saopštio je da se pucnjava dogodila oko 6:15 ujutro po lokalnom vremenu dok su specijalni agenti pokušali da uruče naloge za hapšenje i pretres u jednoj rezidenciji u Provu.- FBI ozbiljno shvata sve incidente pucnjave u kojima su učestvovali naši agenti ili članovi operativne grupe. U skladu sa politikom FBI-ja, incident sa pucnjavom je pod kontrolom FBI inspekcijskog odeljenja. Pošto je ovo stvar koja je u toku, nemamo više detalja za obelodanjivanje - navodi se u saopštenju FBI.

Preminuli osumnjičeni je Kreg Robertson, navelo je više izvora za ABC njuz.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati