Svet

[ Izvor: Vijesti ]

06. 05. 2023. 19:03 2

Uhapšen Srbin, sadio marihuanu u školi

Državljanin Srbije G.S. (28), sa trenutnim boravkom u Ulcinju, kažnjen je u hitnom postupku pred Sudom za prekršaje u Budvi novčanom kaznom u iznosu od 1.500 evra, ali kako nije platio kaznu ona je zamenjena dvomesečnim zatvorom.

Kako je saopšteno iz Suda za prekršaje u Budvi, njega je juče u dvorištu OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša" u Budvi uhapsila policija i pronašla pvc zamotuljak sa sadržajem marihuane.
- Koja je po navodima optužbe bila namenjena za njegovu ličnu upotrebu, za koji prekršaj je zakonom propisana novčana kazna u rasponu od 100 evra do 2.000 - naveo je predsednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.
Kako okrivljeni, kako je dodao, kao inostrani državljanin nije platio izrečenu novčanu kaznu odmah po izricanju, ista je zamenjena u kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, na koju je bez odlaganja sproveden u UIKS Spuž.

- Opojna droga je trajno oduzeta i biće predata Upravi policije na uništenje u zakonom propisanoj proceduri - naveo je Đukanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati