Svet

[ Izvor: "UOL"/Telegraf.rs ]

10. 02. 2023. 08:08 2

Horor na fudbalu: Ušao na teren i ubio trojicu igrača

Tradicionalni amaterski fudbalski kup Peledaa, koji se održava u Brazilu, tragično je završen nakon što je kriminalna grupa počela da puca i tom prilikom su ubili trojicu igrača!

Iako se napad dogodio krajem januara, on je tek sada postao poznat javnosti. I to pošto je brazilski "UOL" izvestio o tragediji u Amazoniji.

Sve se dešavalo u trenutku kada je golman Čunaja hteo da izvede penal protiv Guaranija, da bi se u jednom trenutku začuli pucnji sa tribina. Pomenuti "UOL" navodi da je iza napada stajala kriminalna grupa koja je želela pobedu Guaranija.

Navodi se da je meč prenošen uživo na Fejsbuku i da je ispaljeno oko 30 hitaca. Mnogi od njih su pogodili same igrače, što je očigledno bio i cilj. Jedan je preminuo na terenu, dvojica u bolnici, dok su četvrti i peti ostali živi.

- Peledao je šampionat sa tradicijom više od 50 godina. Svi su želeli da učestvuju i osvoje titulu, a na turniru je bilo više od 1.500 ekipa podeljenih po kategorijama. Porodice su dolazile da gledaju svoju rodbinu. Međutim, od pre 10-ak godina neke kriminalne frakcije su počele da sastavljaju timove, da prete sudijama i manipulišu igračima. Počele su tuče, a ekipa koja je igrala protiv tih frakcija već je znala da mora da izgubi jer će se desiti najgore - rekao je jedan od svedoka sa terena, prenosi "UOL."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati