Svet

06. 12. 2022. 08:34 1

Ukrajinci dronovima gađali aerodrom u Rusiji (VIDEO)

Rusija je saopštila da je noćas izvršen napad dronom na aerodrom u Kursku, pri čemu se zapalio rezervoar za skladištenje nafte.

- Nije bilo žrtava. Požar je lokalizovan. Sve hitne službe su na terenu - rekao je Roman Starovoj, guverner regije Kurske regije.

Na društvenim mrežama objavljeni su dramatični snimci požara na ruskom aerodromu, što je izazvalo paniku u Kremlju zbog jučerašnjih dešavanja.

Naime, nakon što su Evropska unija, zemlje G7 i Australija uvele ograničenje na cenu ruske nafte, Kremlj je naredio napade na nekoliko gradova u Ukrajini.Nedugo potom, usledio je veliki napad dronovima na vazdušnu bazu Engels 2 kod Saratova. Kijev nikada nije preuzeo odogovornost za pad u kom su poginule tri osobe, ali Rusija okrivljuje upravo Ukrajinu.Istog dana, u 6.30 ujutro, prijavljena je još jedna eksplozija na ruskom vojnom aerodromu u blizini grada Rjazanja, oko 200 kilometara jugoistočno od Moskve. Nakon eksplozije rezervoara za gorivo došlo je do požara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati