Svet

Direktno.rs

16. 09. 2022. 21:16 3

Pucnjava u Karlovcu, ima mrtvih

Opsadno stanje je ovog petka na Kamenskom i Lemić Brdu u Karlovcu, piše Radio Mrežnica. Građani javljaju da je sve puno policije i hitne pomoći, a policija je za Radio Mrežnicu potvrdila da imaju akciju. Kako je navela policija, jedna osoba je ubijena, dok su dve ranjene, a napadač je uhapšen.

Što se tačno događa još uvek nije poznato, međutim građani su na Fejsbuku objavili upozorenja da je na ovom području večeras sve puno policije, ali i da ima povređenih osoba. Ono što je sigurno jeste da su se čuli hici, nezvanično doznaje Radio Mrežnica, iz puškomitraljeza.

Policija je izdala saopštenje.

"Danas nešto pre 18.30 časova policija je primila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac.

Na lice mesta brzo su upućene policijske ekipe koje su pronašle jednu mrtvu i jednu povređenu osobu. Radeći na terenu, policijski službenici su ubrzo na Lemić Brdu pronašli lice koje se dovodi u vezu sa ovim događajem, a koje je sada pod policijskim nadzorom. Na terenu nema opasnosti za građane i stanovnike pomenutog naselja.

Na licu mesta biće preduzete dalje radnje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđivanja činjeničnog stanja biće dopunjena ova informacija“, saopšteno je iz policije.

Nezvanično se saznaje da je jedna osoba poginula, a da je počinilac stariji muškarac, penzioner. Kako Radio Mrežnica nezvanično saznaje, on je uhapšen oko 20.45 časova.

Večeras je pucao iz automatske puške i navodno ubio jednog čoveka i teško ranio još dvojicu tokom svog ludog pohoda. Sprečen je pristup službi hitne pomoći jer počinilac nije dozvolio pristup.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati