Svet

[ Izvor: Sport Ekspres/Mozzartsport ]

28. 05. 2022. 14:38 1

CSKA nudi Marku Nikoliću 2.000.000 evra po godini

Krenuo je CSKA po Marka Nikolića i čvrsto je rešio da ga dovede u svoje redove! Armejci su odlučnost da dovedu Nikolića demonstrirali i moćnom ponudom: kako piše ruski Sport Ekspres, CSKA je ponudio srpskom treneru ugovor na minimum dve godine i čak 2.000.000 evra godišnje!

Plata je garantovana, a o dužini ugovora može još može da se pregovara, pišu Rusi. Dve godine je minimum na koji bi saradnja bila oročena.

Nikolić je i zimus dovođen u vezu sa CSKA, ali je tada među Armejcima preovladala ideja da se pruži šansa legendarnom asu Vasiliju Berezuckom do kraja sezone. Međutim, rezultati su pokazali da to nije bio dobar potez i na kraju je došlo do razlaza kada je stavljena tačka na sezonu.

Samo što CSKA nije jedini moskovski klub koji je zainteresovan za Nikolića. Juče se pojavila informacija da je i Dinamo poslao ponudu, a Mozzart Sportu je potvrđeno juče da nekadašnji trener Partizana ima na stolu dve moćne ponude iz najveće zemlje sveta.

I pored svega toga u Humskoj 1 postoji ideja da se Nikolić pozove na razgovor, da mu se ponudi da treći put sedne na klupu Partizana. Ako se gleda po finansijama, tu crno-beli pored ruskih velikana nemaju šta da traže. Ni kada je plata u pitanju, ni sredstva za neophodna pojačanja za prelazni rok. Jedini adut koji bi Parni valjak mogao da ima u ruci je – Evropa. Ono gde ruskih klubova neće biti sledeće sezone. A, ko zna i za kasnije kakvo je raspoloženje na kontinentu...

Konačnu odluku bi, navodno, Nikolić trebalo da kaže čelnicima CSKA početkom sledeće nedelje. Nadaju se u taboru Armejaca da bi srpski trener mogao da ih vrati u vrh domaćeg fudbala, kao što je sa Lokomotivom uspeo da zaigra u Ligi šampiona i da osvoji Kup Rusije.

CSKA od 2016. nije bio prvak države, a poslednji trofej koji je osvojio je Superkup 2018. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati