Svet

[ Izvor: Vijesti ]

20. 04. 2021. 21:30 0

Hteli da sahrane člana porodice, a u grobnici pronašli telo žene?!

U zetskom selu Vukovci zavladao je nespokoj nakon što je u jednoj porodičnoj grobnici pronađeno zakopano nepoznato žensko telo.

Policija i tužilaštvo pokušavaju da utvrde ko je i kada sahranjen u tuđem grobu.

Iz Uprave policije Vijestima je potvrđeno da je jedna porodica iz Vukovaca, kada je pokušala da sahrani preminulog člana porodice, u grobnici pronašla nepoznato telo.

Iako dobro upućen izvor tvrdi da telo nepoznate žene nije bio u kovčegu, već samo ubačeno u grobnicu, policija govori suprotno - da je bio u kovčegu.
- Početkom meseca porodica iz Vukovaca pokušala je da sahrani preminulog člana. Kada su otvorili porodičnu grobnicu unutra su pronašli kovčeg u kom su bili posmrtni ostaci. Nije im bilo poznato ko je sahranjen, ni kada, zbog čega su pozvali policiju. Mi smo, nakon tog obaveštenja, izašli na lice mesta i obavestili tužilaštvo - objasnili su u policiji.

Naložena su, kažu, veštačenja kako bi se utvrdilo vreme smrti i identitet osobe čiji su posmrtni ostaci pronađeni zakopani u tuđem grobu.Jedan od sagovornika Vijesti, koji je i prijavio novinarima taj nesvakidašnji događaj, kazao je da se u Zeti spekuliše da je u grobu pronađeno telo ubijene žene.

- O tome se zvanično ćuti, ali mi znamo da su ljudi otvorili grob jer su morali da sahrane babu koja je preminula. Dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. U njihovom grobu bilo je telo žene. Neshvatljivo je da se nešto tako dešava i zataškava - kazao je sagovornik Vijesti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati