Svet

[ Izvor: Vijesti.me ]

12. 04. 2021. 20:45 0

"Dosta laži, sastanak sa Milom - zakonska obaveza"

"Napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine. Dosta je bilo širenja laži radi sticanja jeftinih političkih poena", rekao je predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić.

On je kazao da je nakon večerasnjeg sastanka koji je održan sa liderima parlamentarne većine i širenja lažnih infomacija dužan da obavesti javnost o sledećem:

- Nikada se nisam tajno sastao sa predsednikom države Milom Đukanovićem. Sa njim se ne sastajem zato što volim, već zbog toga što je to moja zakonska obaveza kao premijera. U vili Gorica je danas održan pripremni sastanak za sledeću sednicu Saveta za odbranu i bezbednost - zakazane za petak, 16. april 2021. u 13 časova - kome su prisustvovali predsednik Crne Gore Milo Đukanović, predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, ministarka odbrane Olivera Injac i ja, a povodom rešavanja aktuelnih pitanja u vezi sa Ministarstvom odbrane i Vojske Crne Gore - poručio je Zdravko Krivokapić, a prenose Vijesti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati