Svet

R. Ć.

05. 03. 2021. 18:30 3

Ko kaže da su naši ministri najgori?! (VIDEO)

Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona BiH Arnel Isak gostujući u jednoj emisiji pokazao nam je da su u odnosu na njega, ministri u Vladi Srbije sinonim elokventnosti i znanja. Nepovezan govor, poštapalice i fraze obeležile su Isakov nastup zbog kog bruji ceo region.

U ovom slučaju nije bitno šta je pomenuti ministar govorio, jer suštinski govorio je o svemu, a opet ni o čemu. Njegove poštapalica "onaj ze"/ona k ze (što bi valja trebalo da znači "onaj kako se zove") prožima se tokom celog Isakovog razgovora. 

Bošnjački i srpski su jako slični, možda vam je za ovaj intervju potreban orevod, ali sve u svemu to je izgledalo ovako...

- Svi znamo svako par mesesi izađe taj neki novi telefon, već novu tu tefnologiju volim da probavam, i samim tim se stvorila žela za, onaj, Jutjub kanalom. Jer što je bolji računar, možete, imate mogućnost da skinete programe, imate mogućnost za sređivanje videa, imate mogućnost za efektima, imate mogućnost imate mogućnost za svim tim nekim, onaj, olakhoćama i samim tim sam počeo snimati i sređivanjti u onaj k ze, programima, u onaj ze, fotošopu, normalno onaj ze i te slike sređivao i sve te neke stvari i samim tim je se i stvorilo to onaj ze taj Jutjub kanal i nakon gledanja, onaj ze, te novosti ajmo reći u svetu gde su ti poznati - deo je antologijske nastupa ministra koji je na Jutjubu objavljaivao i kako pravi nargile, pre nego što je posao ministar.

On dalje naglašava kako provodi svoje slobodno vreme.

- Ali evo i kao otac sad onaj k ze mogu da kažem najviše sam se posvetio kući, slobodno vreme maskimalno evo vikende, onaj k ze, pošto su nam eto sad trenutno slobodni vikendi jer je privremeno finansiranje u zeničko-dobojskom kandonu, tako da imamo mogućnosti onaj ze da se ode negde za vikend tako da sad zatvorim kući sa porodicom, onaj k ze, sa onaj svojom malom curicom se igramo onaj. Ne menjam još pelene nisam još to što se kaže usavršio, naučio - nastavlja u svom stilu Isak, dok ostatak učesnika emisije ne veruje šta se upravo događa.

Ministar Arnel Isak se u kasnije izjavi u izjavi za medije nevešto branio.

- Ne znaju da je možda sve bilo namontirano, ne znaju možda, kakav je dogovor bio pre gostovanja. Šta sam ja toliko pogrešio? Ako su ono kardinalne greške za osobu koja se prvi put pojavljuje pred kamerama i koja je tek tri godine u politici, onda stvarno ne znam kakav je to podsticaj za mlade. Ko će se nakon takvih kritka od mladih usuditi da stane pred kameru - branio se Isak u izjavi za jedan BiH portal.

Ko razume, shvatiće...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati