Svet

Direktno.rs

01. 12. 2020. 19:33 1

BRUKA! Orbanov i Varheljijev saradnik uhapšen dok je bežao sa seks žurke

Mađarski član Evropskog parlamenta u desničarskoj stranci Viktora Orbana, primećen kako beži duž oluka da bi pobegao policiji koja je upala na "seksualnu zabavu" iznad jednog briselskog bara.

Jožef Šajer, stariji član stranke Fides, koji je učestvovao u pisanju mađarskog ustava 2011. godine, bio je jedan od oko 20 ljudi, uglavnom muškaraca, uključujući najmanje dvoje diplomate EU, koji su prisustvovali zabavi koja se održavala u blizini Grand Placea u istorijskom centru belgijske prestonice, u petak uveče.

- Evropski poslanik pokušao je da pobegne sa lica mesta iskačući kroz prozor iz stana na prvom spratu, pre nego što ga je prolaznik primetio kako se spušta niz oluk - rekla je Sara Durant, portparolka zamenika javnog tužioca regiona Brisel.
- Čovekove ruke su bile krvave. Moguće je da je povređen tokom bekstva. U njegovom rancu pronađene su opojne droge. Čovek nije mogao da predoči bilo kakva lična dokumenta. Odvezen je do svog prebivališta, gde se diplomatskim pasošem identifikovao kao Jožef Šajer - saopštila je Durant.

Mediji su izvestili da je pokušao da zatraži diplomatski imunitet.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati