Svet

Direktno.rs

29. 10. 2020. 23:20 1

"Molim se za Amfilohija, nije nas ostavio ni u jednoj borbi"

Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić oglasio se na Tviteru i istakao je da se moli za zdravlje mitropolita Amfilohija, koji je večeras priključen na respirator.

Mitropolit crnogorsko-primorski se od 6. oktobra bori sa koronavirusom, od tad se nalazi u Kliničkom centru Crne Gore, a zdravstveno stanje mu je u međuvremenu osciliralo.

Večeras se ono pogoršalo, pa je Amfilohije, nažalost, priključen na respirator, aparat za veštačko disanje. Nakon što je obelodanjeno u kakvom je stanju mitropolit, na Tviteru se oglasio Zdravko Krivokapić, koji je pozvao sve da se mole za njegovo zdravlje.

- Molim se za Visokopreosveštenog mitropolita Amfilohija i moli sve da mi se u molitvi pridruže. On nas nije ostavio ni u jednoj borbi, ne smemo ni mi njega ostaviti u ovoj - napisao je Krivokapić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati