Svet

Direktno.rs [ Izvor: Beta ]

26. 02. 2020. 08:57 0

Koronavirusom zaraženo 80.000 ljudi

Koronavirusom zaraženo je više od 80.000 ljudi širom sveta, a umrlo je više od 2.700, saopštila je danas Nacionalna zdravstvena komisija u Pekingu.

Prema podacima komisije juče je od koronavirusa umrlo 52 ljudi, manje u odnosu na 71 smrtni slučaj koliko ih je bilo u ponedeljak.

U kontinentalnoj Kini juče je bilo 406 novih slučajeva zaraženih koronavirusom, manje nego prethodnoga dana, kada je broj zaraženih porastao za 508.

Pokrajina Hubei koja je epicentar epidemije, prijavila je 401 novi slučaj zaraze, manje u odnosu na 499 slučajeva koliko ih je bilo dan ranije.

Broj zaraženih porastao je u Južnoj Koreji gde je danas prijavljeno čak 169 novih slučajeva zaraze, a dan ranije bilo je 60, čime je ukupan broj zaraženih u zemlji porastao na 1.146.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati