Srbija

Direktno.rs

17. 10. 2024. 16:47 1

"Lokalnoj vlasti u Topoli puna usta miliona, a vode nema"

"Ko hoće nađe razlog-najpre zbog previsokih temperatura, zatim zbog održavanja manifestacije Oplenačka berba, građani troše previše vode, vlasnici bušotina traže previše novca od opštine za otkup tih istih bušotina... Puno razloga za restrikcije vode, a ni jedan način da se reši problem", rekla je Dragana Marinković, predsednica opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Topola, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Mi 17. oktobra u 21. veku pričamo o restrikcijama vode. Ponovo kreću restrikcije vode u opštini Topola, jutros od 6h vodu su dobili samo građani varoši, sela ne.

Slušali smo priče o priključenju na Rzav, pa na Makiš, čuli smo da je leglo 73 miliona dinara od države za povezivanje bušotina na sistem(kažu rok za završetak radova 90 dana ali ne znamo kada počinjemo sa povezivanjem?), pa opet nekih novih 40 miliona a vode i dalje nema.

Postoji samo jedan način da se reši problem vodosnabdevanja - da rukovodstvo opštine, koja je osnivač JKSP Topola, podnese ostavke kada već 20 godina nisu u stanju da reše problem koji naše sugrađane muči 40 godina", zaključila je Marinković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati