Srbija

Direktno.rs

27. 09. 2024. 14:40 2

Kako je Jovanović (SNS) nekad pričao o litijumu, a šta kaže sad

Dragana Marinković, predsednica OO Stranke slobode i pravde Topola, obelodanila je kako je Dragan Jovanović, član Srpske napredne stranke, govorio o kopanju litijuma nekada (2021. godine), a šta priča sada.

- Dragan Jovanović u opoziciji, 29.5.2021. godine, protest na Rudniku zbog najavljenih geoloških istraživanja: "Da nije bilo Topole i slobode Topole, od ove naprednjačke vlasti ne bi ovde na Rudniku ni znali šta vam spremaju. Ta dozvola je izdata i kod vas podrazumeva sve oko Ljiga i Ostrvice, sam Rudnik, deo ka Majdanu, dole ka Boljkovcima, Jarmenovcima"... - podsetila je Dragana Marinković i dodala:

- Dragan Jovanović u vlasti, 25.9.2024, u Narodnoj skupštini: "Mi imamo na Rudniku rudnik olova i cinka koji tamo postoji nekoliko stotina godina, gde se eksploatiše bakar, olovo i cink i tu imamo podzemni kop sa železničkom mrežom koji pokazuje da rudarenje i zaštita životne sredine mogu da idu zajedno ruku pod ruku. Jarmenovci su 60-ih godina prošlog veka bili najzdravije mesto za život".

- Gospodine Jovanoviću da li uopšte imate jasan stav prema rudarenju ili Vam ga je dodelila Srpska napredna stranka kada ste postali njen član? Izađite pred građane Topole i ponovite sve ono što ste rekli o rudarenju na današnjoj sednici Skupštine jer ste se na početku izlaganja pohvalili kako ste birani u opštini Topola sa Vašim imenom i prezimenom tako da Vam to neće predstavljati nikakav problem - zaključila je Dragana Marinković, predsednica OO SSP Topola.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati