Srbija

Direktno.rs

22. 09. 2024. 16:32 1

"Pančevci moraju da plaćaju kriminalnu SNS armiju po javnim preduzećima"

JKP "Higijena" iz Pančeva, koje je u proteklom periodu dospelo u fokus javnosti zbog SNS direktora koji su u tom javnom preduzeću zaposlili pripadnike Belivuk klana Vladimira Greka i Filipa Jovanovskog, kao i zbog dodele honorara visokoj funkcionerki SNS-a Sandri Božić, sada je ponovo izazvalo dodatno ogorčenje građana, stoji u saopštenju Bojana Jankulovića, poslanika Stranke slobode i pravde u Skupštini AP Vojvodine, koje prenosimo u celosti.

- Pod izgovorom povećanja troškova poslovanja, "Higijena" je najavila poskupljenje usluge odnošenja smeća od 1. oktobra 2024. godine. Ova odluka dolazi u trenutku kada kvalitet njihovih usluga na minimumu podnošljivog – ulice su nikad prljavije, a broj radnika na terenu nikad manji, dok rastu samo troškovi i broj onih koji fiktivno rade da bi se vodili na platnom spisku.

A sada Pančevci treba još i dodatno da plaćaju partijsku i kriminalnu SNS armiju po javnim preduzećima, dok je grad sve musaviji i štrokaviji, jer Sandra i partijski drugovi sigurno nisu uzimali gradske pare da bi čistili ulice. Tražimo da se hitno obustavi plan poskupljenja usluga "Higijene", jer i za ovo para koliko sada uzimaju od građana, grad bi morao da liči na kristalni salon, a ne na smetlište - zaključije Bojan Jankulović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati