Srbija

Direktno.rs

20. 09. 2024. 11:42 0

POKS: Svi vrtići u NS da dozvole deci unos flaširane vode za piće

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) zahteva da "sve predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" u Novom Sadu dozvole deci da, ko želi, ponese sa sobom flaširanu vodu koju su roditelji spremili".

- Iako neki prihvataju, mnogi gradski vrtići još uvek ne dozvoljavaju unos flaširane vode za piće za decu čiji su roditelji sa pravom zabrinuti za ispravnost vode u gradskom vodovodu. Apelujemo na gradsku vlast da usaglasi poslovnu politiku i dozvoli svima unos flaširane vode, jer građani više ne veruju institucijama u Novom Sadu - izjavio je portparol POKS i odbornik u Skupštini grada Novog Sada, Dragan Miličević.

- Naprednjaci po svaku cenu žele da izbegnu odgovornost direktora Vodovoda koji im donosi puno sigurnih i kapilarnih glasova na izborima, pa i po cenu ugrožavanja zdravlja dece i protivno volji njihovih roditelja. U onim vrtićima gde je to dozvoljeno, više od polovine dece nosi flaširanu vodu iz kuće kada dolazi u predškolsku ustanovu. Afera "valjkasti crvi" ozbiljno je poljuljala poverenje građana u institucije sistema i zato se vlast mora prilagoditi novim okolnostima i promeniti pravilo u vrtićima da nema unosa pića i hrane - dodao je Miličević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati