Srbija

[ Izvor: Mediji ]

10. 09. 2024. 09:36 1

Oglasilo se Tužilaštvo o pomoćnici gradonačelnika i slučaju "Znaš li ti ko sam ja"

Povodom incidenta koji se dogodio 1. septembra u bioskopu u Zrenjaninu, gde je pomoćnica gradonačelnika tog grada Vera Milošev verbalno napala tri dečaka od kojih je jedan dečak sa smetnjama u razvoju oglasilo se zrenjaninsko Osnovno javno tužilaštvo koje je, kako saznaje Blic, utvrdilo da je "kritičnom prilikom došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane većeg broja lica".

- Povodom prijave o narušavanju javnog reda i mira u tržnom centru "BIG" u Zrenjaninu, u kojoj je navedeno da je došlo do vređanja troje maloletnih lica od strane lica V. M. i N. S, oboje iz Zrenjanina, policijski službenici Područne policijske uprave u Zrenjaninu, blagovremeno su obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu, koje je potom naložilo policijskim službenicima da u okviru policijskih ovlašćenja preduzmu sve potrebne radnje u cilju utvrđivanja kompletnog činjeničnog stanja i provera navoda prijave, da li je došlo do narušavanja javnog reda i mira, od strane koga i na koji način - kažu nadležni iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Dodaju da, budući da su u prethodnom periodu, policijski službenici prikupljali sve relevantne činjenice, te uzimali izjave od aktera prijavljenog događaja, očevidaca, pribavljali video zapise sigurnosnih kamera, Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu nije iznosilo informacije za medije, s obzirom na to da iste nisu još uvek bile potpune, te samim tim, nije želelo da se u javnosti pojavljuju nedovoljno proverene činjenice.

- Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica od strane policijskih službenika PPU u Zrenjaninu, a nakon dodatnih konsultacija sa javnim tužiocem, utvrđeno je da je kritičnom prilikom došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane većeg broja lica, zbog čega će protiv lica V. M, N. S, oboje iz Zrenjanina, M. T, N. T, oboje iz Beograda, maloletnog F. T. iz Beograda i maloletnog A. S. iz Zrenjanina, biti podneti zahtevi za pokretanje prekršajnih postupaka, nadležnom Prekršajnom sudu u Zrenjaninu - preciziraju nadležni iz zrenjaninskog Osnovnog javnog tužilaštva.

Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Vera Milošev i njen prijatelj u bioskopu u Zrenjaninu verbalno su napali i pretili trojici dečaka, a da su najmlađem od njih, dečaku sa problemima u razvoju, rekli da "ne sme više tu da dolazi" i da tu "ne žele da ga vide". Tetki dečaka zavrnula je ruku i pretila rečima: "Znaš li ti ko sam ja!?".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati