Srbija

[ Izvor: Mediji ]

13. 08. 2024. 20:24 0

Obustavljeno snabdevanje u Majdanpeku i Debelom Lugu

Snabdevanje pijaćom vodom obustavljeno je u naseljima Majdanpek i Debeli Lug, saopšteno je iz Vodovoda. Bez vode je od 16 časova oko 10 hiljada građana.

Javno preduzeće Vodovod u Majdanpeku saopštilo je da je privremeno obustavilo snabdevanje vodom u naseljima Majdanpek i Debeli Lug.

- Razlog za ovu meru leži pre svega u činjenici da je iza nas sušni period, sa velikim brojem dana bez kiše, što je za posledicu imalo pražnjenje vodozahvata Pustinjac ispod nivoa potrebnog za normalno funkcionisanje sistema i uređaja za vodosnabdevanje - navodi se u saopštenju. 

Ekipe vodovoda su na terenu i kako je za RTS rekao direktor javnog preduzeća Slobodan Krajić, postoji mogućnost da do večeras veći deo grada dobije vodu i da se izbegnu najavljene restrikcije u narednim danima.

Apeluje na stanovništvo da se voda racionalno troši.

Vodovod u saopštenju ističe da će se sabdevanje vodom za piće u periodima kada je isključena vršiti cisternama, prema rasporedu koji će biti objavljen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati