Srbija

[ Izvor: Telegraf.rs ]

12. 08. 2024. 22:31 10

Buđava pršuta u Lidlu u Novom Sadu: Snimak koji je ZGROZIO sve (VIDEO)

Hrana ume da se pokvari u radnjama, ali to nikada nije prijatno videti. Na instagram profilu 192.rs pojavio se snimak koji je prosledio korisnik društvenih mreža i na kome se vidi njeguški pršut kog je zahvatila buđ, a kako tvrdi dalje autor snimka, prodaje se u "Lidlu".

Kupci iz Novog Sada snimali su pakovanje po pakovanje ovog proizvoda i tvrde da je svako bilo buđavo, pa su svoje razočaranje podelili na društvenim mrežama.

I dok u komentarima ima onih koji ističu da svakome može da se desi, tu su i oni koji su istakli da su ovakve stvari nedopustive. Ekipa Telegrafa kontaktirala je Lidl po objavljivanju snimka, a kako su Novosađani tvrdili da je sve izložene slajsove pomenute pršute zahvatila buđ, jedno od ključnih pitanja bilo nam je upravo da li je sporna cela serija ili je ovo izolovan slučaj.

- Odmah po saznanju o nastaloj situaciji, pokrenuli smo sve neophodne procedure provere. Nadležni sektor za Kontrolu kvaliteta u našoj kompaniji je naložio detaljnu analizu pomenutog proizvoda u lancu prodavnica. Ono što je utvrđeno, jeste da je pomenuti slučaj izolovan, te da je cela serija u redu i da nema rizika po potrošače. Dakle, zaključeno je da nema znakova promene i odstupanja od kvaliteta u ostatku ponude - proizvodi su bezbedni za konzumiranje - poručuju ispred kompanije za Telegraf.

Dalje odgovaraju šta bi mogao da bude uzrok neispravnog proizvoda.

- Do slučaja neispravnog vakuumiranog pakovanja pršute najverovatnije je došlo usled oštećenja ambalaže. Uzrok može biti transport robe, kao i na primer slučajno oštećenje od strane potrošača prilikom kupovine. Naime, pršuta kao osetljiv proizvod se lako kvari u uslovima oštećenja ambalaže i tako može doći do promena na proizvodu. Ono što bismo istakli je da svakako, svi naši zaposleni svakodnevno ulažu maksimalan trud u cilju izbegavanja ovakvih situacija - dodaju.

Iz Lidla pozivaju sve potrošače da, ukoliko dožive sličnu situaciju u prodavnici, na licu mesta takvo pakovanje prijave prisutnom prodavcu ili ga vrate u najbližu Lidl prodavnicu, ukoliko su ga već odneli kući. Pakovanje će im biti zamenjeno bez dodatne naknade.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati