Srbija

[ Izvor: Mediji ]

03. 07. 2024. 16:59 6

Snimak iz Novog Sada raznežio građane (VIDEO)

Muškarac u Novom Sadu je zajedno sa radnicima Toplane izvukao zarobljene pačiće iz šahte.

Radnici "Novosadske Toplane" postali su nedavno zajedno sa jednim svojim sugrađaninom heroji dana onda kada su zajedničkim snagama rešili da iz šahte izvukli zarobljene pačiće, koji su prethodno u nju upali.

Kako javlja Instagram stranica "novisad_grad", radnici Toplane su naišli na slučajnog prolaznika, Novosađanina koji je odlučio da spasi male pačiće, te su mu bez razmišljanja pritekli u pomoć.

- Danas su radnici Novosadske Toplane uz malo dobre volje i vredne ruke, pomogli slučajnom prolazniku da zarobljene pačiće u šahtu iznesu iz istog i vrate ih majci patki. Divan je osećaj i svima vam želimo da osetite kako je dobro kada nešto učinite u slavu slavu Božiju. Sigurno ste to već i doživeli, onda kada ste učinili (rekli, pomislili) nešto iz ljubavi, a ne iz koristi - stoji u opisu videa.

Kako se može videti momak iz Novog Sada je ležeći na asfaltu, rukama izvlačio jedno po jedno pače iz duboke šahte, a onda ih sve stavljao u gajbu, sa ciljem da ih vrati majci patki.

Snimak je oduševio veliki broj građana koji su imali samo reči hvale za ovakav potez.

"Svaka čast, sve pohvale", "Divno, moje poštovanje", "Retki su takvi ljudi danas", "On je heroj", bili su samo neki od komentara ispod videa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati