Srbija

Direktno.rs

19. 06. 2024. 13:16 6

Živković odbrusila Ničiću: Stadion kojim se hvali vlast je PRAZAN!

"U Zaječaru se bolnica i bukvalno raspada, na grudnom odeljenju zimi kroz zatvorene prozore prolazi sneg, a leti se na prozore postavljaju ćebići, ovih dana se ostalo i bez dežurnog anesteziologa. Sa druge strane, Ničić se hvali stadionom od 30 miliona evra", rekla je Irena Živković, narodna poslanica Stranke slobode i pravde, u razgovoru sa građanima Zaječara.

Živković je gradonačelniku Zajčara Bošku Ničiću poručila da mu je stadion kojim se hvali prazan i da u Zaječaru živi 11.000 ljudi manje nego što ih je živelo pre dolaska SNS na vlast.

Aleksandar Stojanović, predsednik zaječarskog odbora SSP, dodao je da sugrađani lepo reaguju i sami prilaze da razgovaraju o lokalnim problemima, a gradonačelniku Zaječara poručio:

- Jula prošle godine ste, gospodine Ničiću, najavili izgradnju Hale sireva sa svim sanitarnim uslovima, ali mi i danas gledamo kako se prodavci muče na suncu, na asfaltu, nemaju ni vode, a jure insekte da sačuvaju svoje proizvode. Dovoljno je samo proći opštinom Kotlujevac putem koji ne liči na put, pa videti koliko je vama stalo do Zaječara. Zaječar zaslužuje na svom čelu ljude koji ga vole, koji žele da obezbede Zaječarcima sigurnost, mogućnost stalnog zaposlenja, dobar zdravstveni sistem, a ne one koji se dave u korupciji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati