Srbija

[ Izvor: Mediji ]

18. 06. 2024. 14:38 1

Požar ne jenjava, vatrogasci se bore već dva dana

Vatrogasne ekipe, sve raspoložive ekipe JKP "Komunalprojekt", kao i dodatne radne mašine odmah su izašle na teren da bi ugasile požar u Bačkoj Palanci. Kako vatrena stihija nije ugašena u toku ponedeljka i tokom noći, i dalje se radi na gašenju.

V. d. direktora JKP "Komunalprojekta", Aleksandar Erceg, konstantno je na terenu, koordinira službama i prati situaciju iz sata u sat.

- Sve ekipe danonoćno su na na terenu, i koliko god bude bilo potrebno da se požar ugasi - rekao je Erceg, za portal "Bačka Palanka Vesti".

Podsetimo, u ponedeljak je oko 11 časova izbio požar na deponiji u Bačkoj Palanci. Uzrok požara još uvek nije poznat, a nadležni organi će sprovesti istragu kako bi utvrdili šta je dovelo do ovog incidenta.

Situacija je pod kontrolom, ali se građanima preporučuje da izbegavaju područje oko deponije dok se požar u potpunosti ne ugasi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati