Srbija

Direktno.rs

13. 06. 2024. 11:43 1

"Gradonačelniče Dašiću, da li će Cvetojevac i Jovanovac ostati bez asfalta?"

"Kao građanin koji živi u ovom delu grada izražavam duboku zabrinutost povodom gradnje nove Severne obilaznice oko grada Kragujevca, koja prolazi kroz Cvetojevac, Jovanovac i druge mesne zajednice i zbog koje se ubrzano uništava put", istakao je Đorđe Zlatković, član kragujevačkog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Nije tajna da je cena ove obilaznice dosegla neslućene visine, dostižući čak 12 MILIONA EVRA po kilometru. Alarmantno je što firme koje grade Severnu obilaznicu voze pretovarene kamione i tešku mehanizaciju putem koji prolaze kroz Jovanovac i Cvetojevac, a kao rezultat toga imamo sve lošije stanje puta za koji strahujemo da će biti rekonstruisan nakon izgradnje.

Put polako ali sigurno sve više biva urušavan do te mere da postaje neprepoznatljiv i neupotrebljiv za lokalno stanovništvo, dok se ništa ne preduzima kako bi se sanirale posledice. Strah da će biti rekonstruisani put je opravdan imajući u vidu u kakvom su stanju ulice u samom centru grada.

Ovim putem, pozivam lokalnu gradsku vlast i gradonačelnika Nikolu Dašića da odgovori na nekoliko ključnih pitanja: Da li planirate da preduzmete bilo kakve mere povodom uništavanja lokalnog Jovanovačkog puta? Da li će biti izgrađen novi put koji će adekvatno služiti potrebama naše zajednice ili ćemo ostati uskraćeni za osnovnu infrastrukturu?

Naša zajednica zaslužuje odgovore i adekvatne korake kako bi se rešili problemi koji nas pogađaju direktno. Da li će i ovo malo asfalta u prigradu ostati u pristojnom stanju ili će građani Jovanovca i Cvetojevca ostati bez asfalta, vreme će pokazati", zaključio je Đorđe Zlatković, član GrO SSP Kragujevac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati