Srbija

Direktno.rs

12. 04. 2024. 15:07 3

Milošević (SSP): Sotirovski da se mane geopolitike i da zakrpi rupe na ulicama!

"Gospođa Sotirovski da se mane geopolitike i da se potrudi da zakrpi rupe na ulicama jer ne postoji nijedna ulica u Nišu a da nije "ukrašena" kraterom", izjavila je narodna poslanica i predsednica SSP Niš Jelena Milošević.

- Gostujući na "medijskoj imperiji TV Belami", gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski prosipala je patriotizam po pitanju beogradskih izbora i geopolitičko (ne)znanje po pitanju niških izbora - objašnjava Milošević i ističe da je "konstatacija da se 2. juna u Beogradu brani Srbija, delimično tačna, jer se glavni grad brani od izborne krađe, lopovluka, kriminala, korupcije".

- Brani se od Šapića, čiji patriotizam kao i Sotirovskin, stane u novčanik. Puna su im usta Srbije dok nemilice čerupaju gradske budžete i pune svoje i džepove istaknutih naprednjaka. Novcem građana kupuju glasove i kradu izbore, jer znaju da ih građani neće. Zato i ne daju fer izbore, da bi mogli da kradu. Sotirovski, umesto što beogradsku opoziciju naziva "zlom", da ustane kada govori o njima, jer oni znaju kako se bori za svoj grad dok ona naš uništava - istakla je Milošević.

- Dalje, konstatacija da su "šiptari na 85km od Niša i da građani to treba da znaju" je sramna. Valjda je htela da kaže da će Niš biti okupiran ako pobedi opozicija. Niš je već okupiran, hordama naprednjaka koje ga besomučno pljačkaju, uništavaju, prekopavaju, svode na nivo palanke. Pritom, raspiruje mržnju i deli građane Niša na Srbe i oni koji su verovatno manje Srbi jer glasaju za opoziciju. Sve iz straha jer zna da Nišlije neće ni nju ni Srpsku naprednu stranku, zna da će slobodarski duh ovog grada pobediti - istakla je Jelena Milošević i zaključila:

- U pauzi od busanja u grudi junačke i ulagivanja šefu za novi mandat, nek uradi nešto iz delokruga obaveza za koje prima platu. Grad nam se raspada, ni varvari ga ne bi upropastili ovako. I da prestanu da uvoze birače iz susednih gradova, neće im proći. O Nišu će odlučivati Nišlije, ne izborni migranti. I Niš će, na slobodnim izborima, biti slobodan grad - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati