Srbija

Direktno.rs

02. 04. 2024. 12:10 3

"I Vršac kocke za trku ima"

Po uzoru na beogradske kocke koje tamošnja vlast već godinama prevrće, ali i pronevere koje ih prate i vršački naprednjaci već više od godinu dana rekonstruišu trotoar u ulici Vuka Karadžića u dužini manjoj od 500 metara - stoji u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Vršac.

Dalje se navodi:

Ne samo da radovi nisu završeni nego se već na gotovim deonicama vide nedostaci u vidu novonastalih udubljenja u trotaoru. Kretanje pešaka osim novonastalih neravnina, poluzavršenih radova, nezavršene javne rasvete u proteklom periodu ugrožavalo je i naknadno rušenje već postavljenih behaton ploča (kocki), vađenja tampona i izgradnja ivičnjaka radi formiranja mesta za sadnju drvoreda.

Naravno sve dodatne radove i probijanje rokova za izvrešenje platićemo mi, građani iz opštinskog budžeta firmi „Sremput“ iz Rume koja je "gle čuda" u istoj godini preuzela od gradskog JKP „2. oktobar“ zimsko održavanje saobraćajnica u Vršcu. Kako je moguće da je povoljnije i efikasnije da u mometu potrebe za zimskim održavanjem saobraćajnica firma iz Rume to radi bolje od lokalnog preduzeća u javnom vlasništu, koje je u potpunosti opremljeno potrebnom mehanizacijom, a najvažnije svi resursi su na samoj lokaciji?

Šlag na torti je što su građevinci iz Rume za radove u ulici Vuka Karadžića kao podizvođača koristili JKP „2. oktobar“. Sugrađani, bliže nam se lokalni izbori, moramo zaustaviti dalje uništavanje grada, nestručno i zlonamerno trošenje novca iz gradske kase, ovaj grad i ljudi u njemu zaslužuju bolje - stoji u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Vršac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati