Srbija

[ Izvor: Nova.rs ]

02. 04. 2024. 12:12 13

Majka nestale Danke: Samo da se vrati živa i zdrava, bole me spekulacije

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala pre tačno sedam dana u Banjskom polju u Boru, i dalje traje. Policija neprestano češlja svaki pedalj mesta na kome je devojčica poslednji put viđena, a jedan segment istrage usmeren je i na snimak koji je srpski državljanin usnimio u Beču, a na kome je navodno nestalo dete. Ivana Ilić, majka nestale devojčice, prvi put od kada je Danka nestala otkriva za Nova.rs da li je pogledala snimak na kome je navodno devojčica, ali i koliko je bole medijska nagađanja da iza svega stoji upravo ona.

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dete što pre vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne nebuloze.

- Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što pre pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga - navodi Ivana.

Ivana otkriva šta se krije iza pisanja pojedinih tabloida da je veštačenjem njenog telefona otkriveno da je pretraživala granične prelaze sa Rumunijom, ali i koliko može da krivično odgovara.

- Telefon je bio na veštačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti - kaže Ivana za Nova.rs.

Na pitanje da li je pogledala snimak iz Beča, na kome je navodno njeno dete, Ivana kaže da jeste.

- Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete - navodi majka nestale Danke.

Na pitanje da li se nada da je njeno dete dobro, Ivana kaže da drugačije neće ni da veruje.

- Ne želim na drugu opciju ni da pomislim - zaključuje Ivana.

Podsetimo, Danka Ilić, stara nepune dve godine, nestala je prošle nedelje sa imanja porodice Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana je sa sinom starim tri godine i ćerkicom od nepune dve, došla na imanje, koje je bilo prilično zapušteno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati