Srbija

23. 03. 2024. 12:20 0

SSP: Gradonačelnik NS deli građane i širi mržnju jer za izbornu kampanju nema rezultate

Današnje sramotno obraćanje čoveka koji se, nažalost, ne predstavlja lažno kao gradonačelnik Novog Sada, Milana Đurića, svim fašističkim SNS formacijama daje javnu dozvolu za lov na ljude i to ne samo na slobodnomisleće novinare, kao što su to Dinko Gruhonjić i Ana Lalić, već i na sve građane Novog Sada koji ne podržavaju ovu nasilnu vlast, rekao je prim. dr Vladimir Vrsajkov, predsednik GrO Stranke slobode i pravde Novi Sad, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Ovo je očigledno jedina kampanja SNS-a za lokalne izbore, pošto su rezultati 12 godina vlasti tako mali i to po viđenju samih naprednjaka. Lažno i fašističko deljenje ljudi na "njihove" i neprijatelje, etiketira naše sugrađane koji su "zaslužili sve što će im se desiti".

- Posle ovog, verujem da nije potrebno objašnjavati zašto Srbija protiv nasilja i zašto Novi Sad protiv nasilja.

- Poštovani sugrađani, očigledno je da je naprednjačka vlast u ogromnom strahu od gubitka vlasti i odlaska u zatvor, te je spremna i na sve vrste pretnji i fizičkih napada. Mi Novosađani smo često mirni i trpeljivi, ali ne damo svoju slobodu i svoje komšije. Izbori su blizu, sloboda je blizu. Do pobede - poručio je Vrsajkov.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati