Srbija

Direktno.rs

11. 03. 2024. 08:07 3

Vrsajkov (SSP): SNS-ovci "diplomirali" izbornu krađu, ali "doktorat" im neće proći

Srpska napredna stranka u paničnom je strahu od gubitka izbora u Novom Sadu, imajući u vidu da je koalicija "Srbija protiv nasilja" pobedila na 112, a oni na samo 98 biračkih mesta u Gradu. Zbog toga, SNS ne samo da ne želi primenu preporuka ODIHR-a, već planira da, nakon diplomiranja na predmetu izborne krađe 17. decembra, sada i doktorira - izjavio je dr Vladimir Vrsajkov, predsednik novosadskog odbora Stranke slobode i pravde.

- Krađu usavršavate tako što deo zaposlenih u novosadskim javnim i državnim preduzećima šaljete na privremeni rad od 2 meseca u odgovarajuća beogradska i republička preduzeća, uz obavezu promene prebivališta, kao što ste već uradili sa 50 zaposlenih u pokrajinskom PIO fondu, da biste isto ponovili mesec i po kasnije sa beogradskim radnicima za novosadske izbore. Videći da se ceo svet smeje vašim fantomskim biračima koji žive u trafo stanici ili stadionu, sada ste vaše jurišnike poslali po Novom Sadu i Beogradu da lično provere svaku lažnu adresu i podele fantomima slike izmišljenih prebivališta.

- Ponovo podsećamo, kako one na vrhu SNS piramide izborne krađe, tako i neposredne izvršioce da ova krivična dela neće zastareti i da sudstvo i tužilaštvo neće večno biti zarobljeni. Pravni tim SSP Novi Sad je proteklih dana podneo 24 krivične prijave protiv pukovnika policije i majora policije iz odeljenja za upravne poslove PU Novi Sad za navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, zloupotrebu službenog položaja, nesavestan rad u službi, falsifikovanje službene isprave, sastavljanje netačnih biračkih spiskova, udruživanja radi vršenja krivičnog dela, trgovinu uticajem, kao i za druga krivična dela u vezi sa navedenim. I ovo je samo početak!

- Poštovani Novosađani, svi članovi zločinačkog udruženja za krađu izbora će odgovarati. To vam garantuje Stranka slobode i pravde i naši partneri iz Srbije protiv nasilja i koalicije Nada - izjavio je dr Vladimir Vrsajkov, predsednik novosadskog odbora Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati