Srbija

[ Izvor: Mediji ]

29. 02. 2024. 22:53 1

Predsednici POKS u Valjevu isečene gume na autu

Predsednica Gradskog odbora POKS-a u Valjevu Marija Ilić oglasila se saopštenjem za javnost u kome navodi da joj je, za sada, nepoznato lice dva puta iseklo gume na automobilu. Ilić ovaj čin povezuje, pre svega, sa njenim nedavnim zalaganjem da se smanji broj kladionica u gradu.

- Neposredno nakon našeg izlaganja o kladionicama, isečene su mi gume na automobilu. Ostaje dilema da li to radi neko kome je POKS trn u oku ili je stvar, pak, mog angažovanja oko kladionica. Nakon drugog sečenja mojih guma, koje se desilo dva dana nakon prvog, alarmirala sam policiju, gde su mi rekli da će biti pregledani snimci sa nadzorne kamere, koja pokriva parking mesto - piše u saopštenju za javnost Ilić i navodi da joj je vulkanizer potvrdio da je reč o namernom činu.

- Verovatno iz čiste zlobe ili zavisti, a možda čak i iz osvete, shodno činjenici da smo tražili zabranu otvaranja novih kladionica. Uprkos svemu, čak i da se utvrdi da su ovaj čin uradili drugi politički akteri ili, pak, neko iz kladionica, mi nećemo prestati da radimo istim tempom. Podsećamo, mi smo obećali gospodstvenu kampanju, bez prljavih radnji, a nećemo prestati ni da se borimo za omladinu i suzbijanje najteže bolesti zavisnosti - napisala je predsednica GrO POKS Valjevo, Marija Ilić.

Ona je rekla da će o novim detaljima istrage, koju sprovodi policija, redovno obavestavati medije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati