Srbija

S. M.

25. 02. 2024. 21:00 51

Bahati gradonačelnik pravio žurku sa 3.000 zvanica, SNS ga brani: Gosti doneli svoje piće

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je sam platio zakup prostora najveće diskoteke u Leskovcu, kako bi u njoj proslavio peti gradonačelnički mandat, tvrdi GrO SNS Leskovac, kao i Grad Leskovac.

Žurka sa 3.000 zvanica organizovana 10. februara, na kojoj je prema našim informacijama bilo i "od ptice mleko", na kojoj je bilo zabranjeno slikanje, ali smo mi došli u posed nekoliko fotografija, je "sopstvena režija, kao fizičkog lica Gorana Cvetanovića" tvrdi i grad Leskovac i SNS u ovom gradu, nakon zahteva za informaicju od javnog značaja koju smo im uputili.

- Cvetanović je kao fizičko lice zakupilo prostor, a gosti su doneli svoje piće - ukratko je odgovor koji smo dobili sa obe adrese.

Mi pouzdano znamo da je za žurku takvog tipa potrebno 6 miliona dinara, najmanje. Sve i da gosti sami donose piće, što je nemoguće i što kako tvrde prisutni nisu činili, ipak je potrebno najmanje 20 konobara, a dnevnica jednog je u Leskovcu 5.000 dinara. Uz obezbeđenje, muziku, zakup prostora, ketering, ovo slavlje mnogo košta.

O samoj žurci ranije je narodna poslanica SSP iz Leskovca Jelena Spirić, koja je i rpedsednica GrO SSP Leksovac kazala da je Cvetanovićevo organizovano slavlje u diskoteci, koja je najveća u ovom delu Balkana, i to zbog izbora na mesto gradonačelnika po peti put je krajnje sramotno imajući u vidu da mu sugrađani imaju najniže plate u Srbiji.

- Dok se on bahati novcem Leskovčana, roditelji dece sa karcinomom mole za svaki SMS kako bi spasili živote svoje dece. Podsetićemo da taj isti Cvetanović, koji se smatra jednim od najbogatijih gradonačelnika u Srbiji, godinama odbija da smanji svoje troškove putovanja kako bi se od tog novca formirao Fond za lečenje dece sa karcinomom u inostranstvu, na predlog SSP Leskovac. Sreća je što se više ne može zaustaviti proces i istraga o krađi izbora, koja će građanima Srbije omogućiti da bez pritisaka i ucena konačno smene ovako bahate lokalne šerife - kazala je Spirić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 51

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati