Srbija

Direktno.rs

30. 01. 2024. 20:57 20

"Tamo je sve bahato": Snimak sa Zlatibora razbesneo ljude (VIDEO)

Na Zlatiboru, jednoj od omiljenih srpskih planina, zabeleženo je bahato parkiranje koje je razbesnelo mnoge korisnike društvenih mreža. Kod spomenika na Zlatiboru parkirana su vozila, a ovaj lokalni problem, kako kažu, traje već neko vreme.

Na mestu koje nije predviđeno za parkiranje, tačnije tik uz spomenik, na desetine vozila je parkirano, a ovo je izazvalo salve kritika.

- Ništa novo, ni čudno. Tamo se bahato gradi... bahato prodaje... bahato ponaša i parkira.... Sve je to, ali planina sve manje... Nažalost - jedan je od komentara.

- Mislim da nadležni organi treba hitno da reaguju nakon ovog snimka i da se bahati vozači koji su ovde parkirali svoja vozila i ugrozili ovu jadnu planinu koja je izobilje arhitekture i infrastrukture, pošalju minimum tri godine na robiju uz novčanu kaznu od pola miliona dinara. Kakve su ovo bahanalije na Zlatiboru? Na šta ovo liči? Sramota - napisao je razbesneli korisnik Instagrama.

Naime, automobili su parkirani na takozvanoj "stazi zdravlja" koja vozi do samog spomenika i time je preprečen put onima koji su došli na ovu planinu u želji i da prošetaju, što bi i trebalo da bude cilj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati