Srbija

Direktno.rs

17. 01. 2024. 15:19 0

"Rekonstrukcija titelskog Doma kulture papreno plaćena, a krov prokišnjava"

Dom kulture u Titelu trebalo bi da bude „doveden u što optimalnije stanje”, kako je to 25. aprila prošle godine najavila pokrajinska sekretarka za kulturu Dragana Milošević. Međutim, od optimalnog imamo samo optimalnih 10 dana kašnjenja završetka radova - izjavio je Veljko Mačar, predsednik OO SSP Titel, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Rekonstrukcija je plaćena čitavih 179,5 miliona dinara, a realnost je da senzacionalno najavljen multifunkcionalni objekat s bioskopom trenutno prokišnjava, baš kao i osnovna škola u Titelu. Zdrav crep kojim je bio pokriven Dom kulture, iz nama nepoznatog razloga, radnici su bacali i lomili. Građani i građanke Opštine Titel iz budžeta finansiraju stručni nadzor nad radovima u iznosu od blizu neverovatnih 25.000 evra i imaju pravo da znaju razloge ove nebrige i ošljarenja - naveo je Mačar.

- Pitamo gradsku vlast, da li je crep mogao biti iskorišćen za podelu socijalno ugroženim licima? Da li je mogao abnormalan iznos za adaptaciju biti podeljen na rekonstrukciju osnovnih škola u našoj opštini koje prokišnjavaju? Mnogo je pitanja na kojih nikada nismo dobili odgovor - dodao je Mačar.

- Apelujemo na lokalnu samoupravu da ne arči narodni novac na projekte koje nisu u stanju ni da završe. Mi iz Stranke slobode i pravde garantujemo da ćemo smenom vlasti na proleće raskinuti sve štetne ugovore po naše građane i da ćemo sva moguća sredstva usmeriti na adaptaciju i renoviranje svih objekata obrazovanja i kulture u kojima borave naši najmlađi sugrađani - zaključio je Veljko Mačar, predsednik OO SSP Titel.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati