Srbija

Direktno.rs

07. 12. 2023. 16:13 0

Spirić (SSP): Pravi SNS demantij direktora bolnice i EPS

Juče sam izjavila da nije bilo struje i da agregat nije radio jer se novac ulagao u stadione umesto u bolnicu i škole. U svom "demantiju" direktor bolnice i Elektrodistribucija potvrđuju da nije bilo struje i da agregat nije radio jer se u opremu u bolnici nije ulagalo! Dakle, ponavljaju moje reči i to skoro od reči do reči! Pravi SNS demanti. Probali su da demantuju saopštenje o višečasovnom mraku bolnice, koja leči preko 200.000 ljudi, ali ne mogu demantovati stvarnost", navela je predsednica leskovačkog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Gospodo, svi u Leskovcu znaju, pogotovo pacijenti u bolničkim posteljama, lekari, a kao što vidimo to potvrđuje i vaš pokušaj demantija, da nije bilo struje u bolnici dok je stadion bio osvetljen. Dakle, to je činjenica kao što je činjenica da ste zatvorili urgentni centar. Stali su inkubatori od kojih zavise životi beba, monitori za praćenje vitalnih funkcija pacijenata koji se moraju pratiti 24 časa zbog ekstremno lošeg stanja... Stali jer je pukla cev koju niste zamenili 50 godina.

Zbog vašeg demantija dugujete nam odgovore na sledeća pitanja:

1. Ko je odlučio da pre nego što se u bolnici promene cevi u agregatu za struju, ugradi masažere u fotelje pomoćnih prostorija stadiona?

2. Ko je odlučio da pre novog agregata kupi LED rasvetu čija je vrednost skoro 2 milijarde dinara?

Kada odgovorite na ova dva pitanja, prisetite se da li ste Aleksandru Vučiću, kada je na moje insistiranje doneo mamograf u bolnicu, rekli ovo što ste meni odgovorili - da je agregat star i sklon kvarenju. Šta vam je on odgovorio? Da li vam je rekao da ga ne interesuje to ili ste vi samo zaboravili da pokušate da obezbedite agregat od koga zavise naši životi kada nestane struje zbog neke havarije?", zaključila je Jelena Spirić, predsednica GrO Stranke slobode i pravde Leskovac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati