Srbija

M. Z.

06. 12. 2023. 08:40 12

Kako su Vučić i SNS SLAGALI građane Bora (VIDEO)

Uoči aprilskih izbora 2022. godine Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka su obećavali brda i doline, da bi posle glasanja sve to ostalo samo mrtvo slovo na papiru. Najbolji svedoci toga su građani Bora, kojima je Vučić pre nešto više od godinu i po dana obećao novu bolnicu, put Bor - Selište, kao da i da će se rešiti problemi u okolnim selima, ali od svega nije bilo ništa.

Naime, na predizbornom mitingu Srpske napredne stranke uoči izbora 2022. godine pojavili su se tadašnji predsednik SNS Aleksandar Vučić i Danica Grujičić, koja je nakon izbora postala nova ministarka zdravlja. I prilikom obraćanja građanima bilo je krupnih reči.

- Verujem da će se naći rešenje i za vašu bolnicu i da ćete dobiti novu i savremenu zgradu. Država će to znati da prepozna - rekla je tada Danica Grujičić, na čije reči se nadovezao predseednik države Aleksandar Vučić.

- Rekla je Dana da veruje da će se naći novac za bolnicu u Boru. Mi smo dobili 10 miliona evra za izgradnju i 10 miliona evra za opremu. Dakle, minimalno 20 miliona evra bi trebalo da se uloži u borsku bolnicu i imate moje obećanje da ćemo tokom ove godine krenuti u izgradnju - rekao je Vučić.

Iako je to tada najavio, novu bolnicu Borani nisu dočekali. Ali, nije to jedno neispunjeno obećanje Vučića i njegove svite.

- Za nepunih mesec dana, od 1. maja, krećemo Bor - Selište 30 kilometara da konačno uradimo i žao mi je što to do sada nismo uradili - rekao je Vučić i nastavio:

- Ali, ono što je veoma važno i što hoću sada da vam kažem - dakle, neću to da radim pre izbora da mi ne bi rekli da zloupotrebljavam državnu funkciju. U roku od 10 dana posle izbora dolazim u Krivelj, hoću sa ljudima u Krivelju, Slatini i Metovnici da razgovaram i da zajednički rešimo svaki problem. I pri tome neću nikoga da obmanjujem. I neću nikome da govorim ono što želi da čuje. Ali ću da sednem, 24 sata neću da se pomerim ako treba sa stolice, saslušaću svaki problem i država Srbija će učiniti sve da ti ljudi budu zadovoljni - rekao je tada Vučić.

I iako je rekao da neće da obmanjuje građane, istina je da ih je tada masno slagao. Jer, ne da nije bilo ništa od izgradnje bolnica, puteva, kao i rešavanja problema u borskim selima, već se građanima Bora nameću izgradnja akva parka i šoping molova.

Toliko o tome koliko Aleksandar Vučić i SNS drže reč...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati