Srbija

Direktno.rs

27. 11. 2023. 23:09 6

"SNS vrši mobing nad prosvetarima u Užicu"

"Zbog predstojećih izbora i panike koja vlada u redovima vladajuće SNS u Užicu, prosvetni radnici se primoravaju da rade kampanju 'od vrata do vrata'", navela je Vesna Bogosavljević, potpredsednica užičkog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"U Užicu se danima uveliko priča, kako im na vrata kucaju zaposleni nastavnici u školama, prikupljajući sigurne glasove za SNS koja vodi ovaj grad. Ova vest sama po sebi ne bi bila ništa posebno, da ne doživljavaju neprijatnosti, kako od pojedinih građana kojima su zakucali na vrata, tako i od reakcije prestravljenih roditelja koji ih poznaju kao vaspitače njihove dece.

Prvo što pomisle roditelji je da se nešto desilo njihovom detetu, jer se pre mesec dana u neposrednoj blizini jedne užičke škole desio obračun kriminalaca sa smrtnim ishodima.

Prosvetari koji se šalju na teren u radnom su odnosu na određeno vreme i od strane rukovodstva škole su primorani da se bave ovim, kako oni smatraju, nečasnim poslom, čak i u radno vreme.

Na sastancima koji se održavaju povodom ovog vida kampanje, SNS čelnici viču na ljude preteći im da će dobiti prvo "žute", pa "crvene" kartone. Ko dobije "crveni" karton, zna se šta sledi.

Egzistencijalna potreba i osećaj sramote i poniženosti, primorala je ove ljude da biraju između dva zla.

Istovremeno, aktivisti SNS, ne mogu da skupe dovoljan broj planiranih sugurnih glasova, tako da se odlučuju i na ovakve vidove pritisaka i ucenjivanja ljudi koji rade u školi, ne prezajući ni od koga.

Ovo je nesumnjiva potvrda da je vladajuća užička klika u velikoj panici i da im ništa nije sveto. Podrška građana, kojima dolaze na vrata, prema rečima njihovih aktivista je u drastičnom padu", zaključila je Vesna Bogosavljević, potpredsednica GrO Stranke slobode i pravde Užice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati