Srbija

Direktno.rs

27. 11. 2023. 16:49 0

SSP: Četiri pitanja i četiri odgovora na laži SNS

GrO Stranke slobode i pravde Vranje postavilo je četiri pitanja odboru Srpske napredne stranke u ovom gradu, ali kako su na ta pitanja stigle laži, predsednica SSP Vranje Rosa Drmonjić se još jednom obratila naprednjacima, pritom i odgovorivši na pomenuta pitanja.

Izjavu Rose Drmonjić prenosimo u celosti:

"1. Da li se ubrzano rasprodaje imovina Simpa?

2. Da li je Simpo izvezao nameštaj u vrednosti od devet miliona evra koji ne može da naplati?

3. Da li je iko odgovarao zbog te štete koja je veća od iznosa potrebnog da se svim zaposlenima u Simpu isplaćuje plata godinu dana?

4. Da li je brat gradonačelnika Vranja fiktivno zaposlen u Simpovoj fabrici u Beogradu, a brat generalnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića u firmi u Skoplju?

Ovo su četiri jednostavna pitanja na koja smo tražili odgovor. Umesto odgovora dobili smo saopštenje gradskog odbora SNS-a prepuno laži poput one koja je i na sudu dokazana kao laž da brat Dragana Đilasa navodno ima na desetine nekretnina.

Dakle, dobili smo saopštenje bez ijednog jedinog odgovora. A odgovora nema jer su naše tvrdnje tačne.

- Da, rasprodaje se imovina Simpa.

- Da, napravili ste dogovore na štetu Simpa vredne preko deset miliona evra.

- Da, braća gradonačelnika i generalnog sekretara su fiktivno zaposleni u Simpu i primaju plate nekoliko puta veće od pravih radnika Simpa.

Na punkotovima u centru grada ste mitingovali čitavo veče, kad vam vreme nije, dok je predsednik naše Stranke Dragan Đilas razgovarao sa predstavnicima opozicije. Dok je mirno popio kafu u gradskom restoranu i kao sav normalan svet porazgovarao sa građanima Vranja, bez za vas obavezne pratnje TV kamera, vi ste poslali policiju, doduše na pogrešnu adresu.

Zbog svega toga 17. decembar mora da bude dan kada donosimo odluku da li želimo da Vranje, ali i Simpo i Jumko vode kvalitetni ljudi, menadžeri, a ne partijski poslušnici. Da li želimo da živimo normalno, pristojno, da ne živimo u neizvesnosti. 17. decembar je dan kada odlučujemo da li hoćemo da zaustavimo divljanje cena, da li hoćemo da penzionerima bude vraćen deo penzija koji im je oduzet, da li hoćemo da prestanemo da se zadužujemo. Tada odlučujemo da li i svi mi i sva naša deca treba da živimo u normalnom gradu i normalnoj državi u kojoj su ljudi na prvom mestu.

Odluka je na nama", zaključila je Rosa Drmonjić, predsednica GrO Stranke slobode i pravde Vranje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati