Srbija

Direktno.rs

21. 10. 2023. 10:48 14

U Bogatiću stalno zaposlenje u Domu zdravlja samo za članove SNS

Da je u Domu zdravlja Bogatić nažalost opšti haos već smo pisali. Doktora je sve manje, dok medicinskih tehničara ima, ali onih koji znaju posao na prste da izbrojite. Jedino gde kadra ne manjka jeste odeljenje stomatologije -piše na Fejsbuk stranici Pokrenimo Mačvu.

Konačno je Ministarstvu zdravlja poslat spisak kadrova koji rade ili su radili na određeno, kako bi se odobrilo njihovo zaposlenje za stalno. Na spisku su, kako se navodi, sve sami naprednjaci i preletači. Kao i uvek, naša redakcija "iskopala" je i ovaj spisak.

Na njemu su po FB stranici Pokrenimo Mačvu:

- MEDICINSKI TEHNIČARI

Dragan Arsić, Dragana Radovanović, Katarina Sinđelić, Danka Stefanović, Dušan Stekić, Nikola Bojičić, Mira Danojlić, Maja Gajić, Stefan Jurišić, Ljiljana Koprić, Katarina Kvačanović, Marija Lukić, Mirjana Maletić, Milica Mašić, Mirjana Petrović;

- LABORATORIJSKI TEHNIČARI

Jelena Cvejić, Jelena Kolarić Penić, Ivan Pavlović;

- DOKTORI STOMATOLOGIJE

Tijana Milićević, Petar Stevanović;

- STOMATOLOŠKE SESTRE

Vera Živojinović, Tatjana Berić;

- ZUBNI TEHNIČARI

Ivana Đaković;

-ADMINISTRATIVNI NEMEDICINSKI RADNICI

Tatjana Trifunović;

-TEHNIČKI I POMOĆNI NEMEDICINSKI RADNICI

Dušan Vidaković, Tomislav Tankosić, Miloš Berić, Zlatimir Makunčević, Jelena Filipović.

Kako se dodaje, neverovatno je da na spisku nema momka po imenu Slobodan Jurošević, koji je u Domu Zdravlja Bogatić radio sukcesivno preko šest godina, a mnoge osobe sa spiska rade samo par meseci. Slobodanove sudbine je i Marija Zorbić, medicinski tehničar koja je u Hitnoj službi Doma Zdravlja Bogatić provela sukcesivno duže od 10 godina.

Jednu od najvećih kriminalnih radnji načinio je bivši direktor Doma Zdravlja Bogatić dr Aleksandar Martinović kada je medicinskoj sestri Katarini Jovičić dao otkaz, a bolovanje joj nije prekinuto. Podsećanja radi Katarina je doživela saobraćajnu nesreću i uz Božju pomoć bila !1 od milion! koji prežive povrede kakve je imala ona. Katarina se na radost svih nas oporavila, ali je za Bogatić zaboravljena jer poput Slobodana i Marije nije član Srpske napredne stranke, niti je želela da potpiše njihovu pristupnicu, a ni da KUPI RADNO MESTO KOJE KOŠTA 5.000 EVRA, navode

Šta će Domu zdravlja Bogatić osobe koje znaju posao? Sutra će naše deke, bake, roditelje, nas i našu decu lečiti kasirke, kafe kuvarice, poljoprivredni tehničari... Samo ne oni koji su vrhunski znalci svog zanata.

Ne preostaje nam ništa drugo osim da se jutarnjim i večernjim svakodnevnim molitvama molimo za zdravlje, jer ako dospemo u Dom zdravlja Bogatić - gotovi smo! Od institucije kakva je ova ustanova bila pre 30 i više godina danas je to propast - završava se tekst na Fejsbuk strtanici Pokrenimo Mačvu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati