Srbija

S. M.

24. 05. 2023. 18:31 36

Vrtić "Pčelica" pravi 10.000 sendviča za SNS miting?!

Prema našim saznanjima, Predškolska ustanova "Pčelica" tokom četvrtka napraviće 10.000 sendviča za SNS jurišnike koji će sa juga Srbije otići na miting u Beograd. Narodna poslanica iz Niša i predsednica GrO SSP Niš Jelena Milošević javno je upitala direktorku PU "Pčelica" Svetlanu Mitić ko plaća te sendviče.

- Niški vrtići "Pčelica" prave 10.000 sendviča za miting SNS i to više nije tajna. Priprema kreće sutra i svi zaposleni u kuhinji radiće samo na tome. Pitanje za direktorku Svetlanu Mitić: Ko to plaća - objvila je Milošević na svom Tviter nalogu.

Kako je nama rečeno iz više izvora u samoj ustanovi, verovatno će zaposleni u kuhinji raditi i u dve smene, kako bi uspeli na vreme da naprave potrebnu količinu sendviča, što je izazvalo negodovanje zaposlenih. Na stranu što moraju i da sami idu na miting.

Od kako je Svetlana Mitić na čelu ustanove, zabeleženo je niz afera, počevši od Piksijeve donacije Plazminog keksa za decu, koji im je naplaćivan, preko njenog privatnog putovanja službenim vozilom u Ohrid, do požara u kuhinji i sudskih presuda određenog broja zaposlenih koji su tužili ustanovu. Tu je i afera sa poništavanjem konkursa za prijem novih vaspitača zboog malverzacija. Iako se mediji već dve godine bave tim aferama, Mitić je imenovana za direktora ustanove.

Odluka da baš oni prave sendviče za naprednjački izlet je u stvari stranačka poslušnost zbog koje je na poziciji na kojoj jeste.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati