Srbija

[ Izvor: Mediji ]

13. 04. 2023. 07:43 0

Radno vreme prodavnica, pijaca i pošta za Uskrs

Za vreme uskršnjih praznika, od 14. do 17. aprila prodavnice, pošte i pijace radiće po izmenjenom radnom vremenu.

Veliki trgovinski lanci uglavnom rade po istom principu: u petak skraćeno, dok na sam dan Uskrsa ne rade. Ostali dani su radni.

Lidl, Maxi, Shop and go, Idea, Roda, Merkator, Aman u petak, 14. aprila radi skraćeno, do 18 časova, subota je redovan radni dan. Nedelja je neradna, a od ponedeljka se vrata potrošačima otvaraju u uobičajeno radno vreme, prenosi N1.

Izuzetak je Univerexport, koji u petak i subotu ima redovno radno vreme za sve maloprodajne objekte i svoju onlajn prodavnicu, u nedelju je neradni dan. Ipak, određeni broj prodavnica ovog lanca, u pojedinim gradovima, biće u nedelju otvoren do 14 sati, dok će od 7.30 do 14.30 časova raditi prodavnica u Subotici, na Segedinskom putu. U ponedeljak redovno radno vreme.

Tržni centri radiće 14. aprila do 18 sati. U subotu će biti redovno radno vreme, a u nedelju je neradni dan, osim pojedinih bioskopa u tržnim centrima. Od ponedeljka rade redovno.

Kako rade beogradske pijace

Beogradske pijace će u petak, subotu i ponedeljak raditi po redovnom radnom vremenu od 6 do 19 časova.

Na Uskrs će radiri pijaca "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac", i to skraćeno od 6 do 14 časova.

Parking na pijaci "Zemun", na Uskrs, u nedelju 16. aprila, radiće 24 časa, dok će parking na pijaci "Dušanovac" raditi od 7 do 15 časova.

Benzinske stanice

U vreme uskršnjih praznika radiće 24 sata na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

Radno vreme pošta

Tokom uskršnjih praznika, od 14. do 17. aprila, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima Srbije i pošte na graničnim i administrativnim prelazima - ukupno 82 pošte, najavila je Pošta Srbije.

Svih dana praznika, Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, pošta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno - non-stop.

U petak i subotu, 14. i 15. aprila i u ponedeljak, 17. aprila radiće pošte u tržnim centrima u Beogradu, Кragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u "Univereksport" objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Somboru i Zrenjaninu.

Dežuraće i druge pošte u svim većim gradovima i turističkim centrima.

Na Uskrs, u nedelju, 16. aprila, radiće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu „Nikola Tesla“ i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati