Srbija

[ Izvor: OzonPress ]

28. 03. 2023. 13:12 7

Rekonstruisali vrtić, on u gorem stanju nego pre

Višemesečna rekonstrukcija vrtića u Guči podigla je javnost na noge u Dragačevu. Razlog je to što vrtić nakon rekonstrukcije izgleda mnogo gore nego pre ulaska u taj posao. Zidovi i fasada koje se ljušte, malter koji otpada, krov koji prokišnajva…

Roditelji i javnost su šokirani nakon poziva direktorke vrtića roditeljima da dođu i pomognu u čišćenju vrtića, piše OzonPress.

-  Ko je i zašto 08.03.2023. potpisao prijem radova i onakav objekat?! Znate li da se ljušte zidovi po celom vrtiću i otpadaju komadići plafona!? Ako je sve završeno i primljeno, zašto zaposleni i roditelji moraju naknadno da čiste vrtić!? Kada će predsednik opštine Milivoje Dolović i nekakav koordinator projekta Milija Milenković da se izjasne povodom nakaradno izvedenih radova na vrtiću u Guči - samo su neka od pitanja koja postavlja javnost.
Oglasila se i Grupa građana Jedan tim.

- Više puta smo tražili izveštaj o rekonstrukciji vrtića u Guči, naročito finansijski, ali nismo ga nikada dobili. Kažu da su radovi završeni i da deca mogu da se vrate u objekat. Na osnovu onoga što možete videti sa fotografija, to je "novi" vrtić, iako više liči na zgradu u Siriji nakon bombardovanja. SNS bratijo…kako vas nije sramota. Rušite spomenike, briga vas za prošlost, sečete drveće, briga vas za sadašnjost, kradete od dece, briga vas za budućnost! Dosta nam je više…Ovde počinje vaš kraj! Zahtevamo kompletan izveštaj o izvedenim radovima, koliko je i za šta plaćeno, izveštaj nadzornog organa i vanredni inspekcijski nadzor od strane nezavisnih stručnjaka - navodi se na FB stranici GG Jedan tim.
Roditelji i građani Dragačeva zakazali su za danas sa početkom miran protestni skup povodom rekonstrukcije vrtića u Guči.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati