Srbija

[ Izvor: info vranjske ]

25. 03. 2023. 09:12 3

Glavni za finansije, a kažnjen 86 puta za neplaćanje parkinga

Gradski većnik za finansije u Vranju Bojan Kostić kažnjen je 86 puta od početka 2018. do januara 2023. godine za neplaćanje parking mesta na obeleženim mestima.

Kostić (ili neko iz njegove porodice / prim.aut.) nije platio parking mesto 30 puta samo u 2022. godini, piše portal Info vranjske.

Većnik za finansije uglavnom je uredno izmirivao dugove prema Parking serviru, pokazuju zvanična dokumenta Parking Servisa, do kojih je portal došao Zahtevom za pristup informacijama o javnog značaja.

Kako portal podseća, Kostić kao član Gradskog veća zarađuje 102.745,83 dinara, što je više za 60.000 dinara od Republičkog minimalca u Srbiji.

Ukoliko, samo za primer, uzmemo da je većnik sve kazne platio odjednom, Kostiću bi do kraja meseca ostalo 16.754,83 dinara od „gradske“ plate.

Na sreću Kostića, dodaje portal, ostaje mu još jedna plata, iz članstva u Nadzornom odboru HIP – Petrohemija. Podsećanja radi, Kostić je tu funkciju izabran 22. juna, 2021. godine, u periodu od četiri godine.

Najskuplja mesečna karta iznosi 3.000 dinara, dok je cena godišnje karta za fizička lica u crvenoj i žutoj zoni 35.000 dinara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati