Srbija

Direktno.rs [ Izvor: Južne vesti ]

20. 03. 2023. 00:06 2

Gejzir i potopljen Bulevar: Poplava u Nišu (VIDEO)

Na bulevarskom keju tokom popodneva došlo je do havarije na vodovodnoj cevi prečnika 500 milimetara, usled čega je velika količina vode poplavila park, poplavljeni su automobili kao i veći deo prostora oko mesta gde je nastao kvar.

U dežurnoj službi tog preduzeća kažu da je kvar nastao kada je neka privatna firma "raketom" bušila za kabl, pa je pogođena cev prečnika 500 milimetara.

- Trenutno su nam sve ekipe na zatvaranju vode, da što pre to uradimo jer se izliva velika količina vode. Gledamo da što manje zgrada isključimo sa mreže jer je kvar ozbiljan i pitanje je hoće li i u ponedeljak moći da se reši - kažu u dežurnoj službi Naissusa.

Video snimak poplave u Nišu preplavio je društvene mreže, a tom prilikom je reagovala i Jelena Milošević, narodna poslanica "Ujedinjenih" u Narodnoj skupštini i predsednica niškog odbora Stranke slobode i pravde.

- Probijena cev prečnika pola metra, potopljeno pola Bulevara. Preko sat vremena je kuljao gejzir, pa su se iz Vodovoda smilovali da izađu na teren. Potopljeni podrumi zgrada, automobili na parkingu. Imamo najnesposobnije rukovodstvo Vodovoda u istoriji Niš! A ni ostali nisu bolji - napisala je Jelena Milošević na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati