Srbija

[ Izvor: Mediji ]

17. 03. 2023. 08:24 0

Ujutru MRAZ, tokom dana PROLEĆNE temperature

Na severu i zapadu Srbije ujutru se očekuje mraz, a u toku dana pretežno sunčano i toplije, tek ponegde uz prolaznu umerenu oblačnost posle podne.

Na jugu i istoku Srbije veći deo dana biće umereno do potpuno oblačno, a lokalna pojava slabe kratkotrajne kiše očekuje se u Timočkoj Krajini, dok će na okolnim planinama provejavati slab sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, severni, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od -4 °C na severozapadu Srbije do 3 °C u Timočkoj Krajini, a najviša od 7 °C na jugoistoku do 13 °C na severu i zapadu Srbije.

U Beogradu se ujutro očekuje mraz. Veći deo dana biće pretežno sunčano i toplije. Posle podne prolazna umerena oblačnost.

Vetar slab i umeren, severni, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 1 °C, a najviša oko 12 °C.

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u subotu i nedelju ujutro biti mestimičnog mraza. U toku dana pretežno sunčano i toplije.

U košavskom području očekuje se pojačan jugoistočni vetar.

U nedelju po podne sa zapada stiže umereno naoblačenje. U ponedeljak i utorak očekuje se umereno oblačno s kratkotrajnom kišom, u sredu i četvrtak pretežno sunčano, a od petka promenljivo, ponovo sa uslovima za kratkotrajnu kišu.

Maksimalne temperature biće od 15 do 20 °C.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati