Srbija

Direktno.rs

26. 01. 2023. 06:59 24

Dok se građani smrzavaju, gradonačelnik bi se tukao sa njima! (FOTO)

Zbog havarije u toplani, građani Bora ostali su bez grejanja, što je izazvalo bes i negodovanje. Jedan Boranin, bitno iznerviran, istakao je da "građani treba da biju" funkcionere u Boru, a gradonačelnik umesto da je umirio čoveka i objasnio mu kada će grejanja ponovo biti i u čemu je problem, on je odlučio da je situaciju najbolje rešiti tučom.

- Koji ste vi ološ! Je l' pomislite bar na jedno dete koje možda nema grejalicu, ćebe ili jorgan? Ne! Zato što ste ološ. Obdaništa i škole bez grejanja, a verujem i bolnica... Treba narod da vas bije gde god da vas vidi. I direktora toplane i gradonačelnika i njegovog zamenika i sve ostale koji imaju veze sa ovom igrankom oko uglja i toplane. Vas narod u Boru nije birao, vi ste poslušni kunići Beograda i nemate pravo da se za*ebavate sa nama. Ovo je malo više naš grad nego vaš... - istakao je besni građanin Bora.

- 'Aj mangupe dolazim pred hotel Albo, tu sam za 15 minuta. Nisam ranije stigao da vidim ovu poruku, pa da ti se javim - odgovorio je gradonačelnik Milikić.
Na gradonačelnikovu konstataciju da će biti na mestu obračuna za 15 minuta, Boranin je odgovorio:

- Ja ne verujem! Vidi za tih 15-ak minuta reši grejanje da se deca ne smrzavaju i na taj način pokaži moć! Sa mnom ćeš lako, ja sam tu u svom gradu i nemam gde da bežim.

Gradonačelnik nije mario za savet građanina, te se pojavio ispred hotela, kao što je i rekao, ne bi li se tuča zaista i dogodila.

I umesto da bude predstavnik svih građana, da umiri opravdano besnog gospodina, koji je verovatno iz afekta istakao da funkcionere u Boru treba tući, Milikić dodaje ulje na vatru i pokazuje da želi nasiljem da reši probleme, dok se Borani smrzavaju.Problem sa grejanjem i dalje nije rešen, ali je zato rešen gradonačelnik Milikić da pesnicama odgovori ljutim građanima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati