Srbija

Direktno.rs

07. 09. 2022. 16:11 6

SSP: Pozivate građane da odvrću sijalice, a gradite stadion

Ponovo apelujemo na gradsku vlast da odustane od preskupih projekata koji trenutno nisu prioritet i da sva raspoloživa sredstva uloži u ljude. Odlučeno je da Borani iz svog budzeta daju za novi fudbalski stadion preko 22 miliona, za sportski teren u naselju Metalurg preko 7 miliona, a milione i za ponovno i nepotrebno rekonstruisanje platoa Doma kulture i za izgradnju Muzeja sećanja na žrtve holokausta - navodi se u izjavi Irene Živković, predsednice SSP Bor, koju prenosimo u celosti.

Neka su sve ovo i lepi i potrebni projekti, ali trenutno nisu prioritet i apelujemo da budu odloženi. Inflacija je visoka, poskupljenja svakodnevna, predstoji nam teška zima. Predlažemo da se taj novac preusmeri na pomoć kućnim budzetima, u vidu što više olakšica za građane Bora.

Upravo iz ovih razloga smo i predlagali besplatnu užinu za osnovce, besplatne knjige i prevoz za srednjoškolce i svi naši predlozi su bili odbijeni. Govorite o merama štednje, savetujete građane da odvrću sijalice, poklapaju šerpe, isključe klima uređaje, a iz njihovog budzeta gradite stadione i fontane. Odložite projekte koji su trenutno besmisleni. Uložite u ljude.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati