Srbija

S. M.

20. 01. 2022. 21:15 8

Minpuki ponovo leti!

Minpuki Aleksandar Vulin je danas baš bio aktivan, jer je u istom danu obišao Zlatibor i Niš i sastao se sa ambasadorkom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Šan Meklaud. I sve je to stigao samo zahvaljujući njegovoj ljubavi prema letilicama, jer je u 14.55 časova helikopterom sleteo na niški aerodrom nakon Zlatibora. Bukvalno, zahvaljujući tome da mu se može i da građani Srbije plaćaju njegova letenja, on je rešio da obiđe pola Srbije.

Kako stoji na zvaničnom sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, ove posete su naravno radne, te je na Zlatiboru obišao „radove na izgradnji nove zgrade Policijske ispostave, kao i radove na rekonstrukciji hotela „Narcis“, a u Nišu, da bude u korak sa događajima, posetio je Mramor na Mramorskom brdu kod Niša, gde je otkrivena improvizovana laboratorija za uzgajanje kanabisa.

U njoj nije uživao u organskom povrću, kao u Jovanjici, ali je sigurno, kako bi stigao na vreme morao da dođe letilicom, pa da preseda u automobil koji ga čeka, pa opet da se penje u letelicu, pa opet isto.

Sa pravom se građani pitaju da li je morao ovoliko da se “muči” i menja prevoze i troši državne pare.

Ipak, da je poznat da voli helikoptere, jeste, jer obično u svaku svoju posetu, posebno jugu Srbije, doleti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati